Over ons

TVO is een samenwerking tussen TJPtechniek (Teun Thyssen) en NvO-engineering (Noud van Oijen). 

Onze missie is het verbeteren van productieprocessen door het ontwikkelen en realiseren van op maat gemaakte assemblage-, bewerkings- en verwerkingsmachines. Dit omvat een totaalpakket vanaf concept engineering tot en met het assembleren en plaatsen van de machine. Wij zijn ervaren in zowel ferro als non-ferro werktuigen. 

Wat ons anders maakt dan anderen is dat wij als jonge, kleinschalige organisatie wendbaar, flexibel en innovatief handelen. Wij houden van praktische oplossingen en beschikken over gezond boeren verstand. Daarnaast staat het monitoren van de voorgang- en communicatie met de klant bij ons centraal. Hierdoor zorgen we ervoor dat de klant op de hoogte blijft van- en grip houdt op het proces.

Teun Thyssen

Engineer Teun Thyssen uit Oss

Al sinds ik me kan herinneren ben ik gefascineerd door techniek. Constructies bouwen van K’nex, inspecteren hoe machines in elkaar zitten, het bouwen van een elektrische fiets, etc. Naast techniek heeft ondernemerschap ook altijd mijn interesse gewekt. Andere ondernemers helpen door op maat gemaakte machines te leveren is voor mij dan ook het mooist wat er is.”

Noud van Oijen

Engineer Noud van Ooijen uit Oss

“Als Lead Engineer in de machinebouw ben ik gedreven om de productieprocessen van mijn klanten te optimaliseren en te verbeteren. Met meer dan 10 jaar ervaring in de voedingsmiddelen procesindustrie, heb ik een diepgaande kennis van mechanica en techniek ontwikkeld, waardoor ik innovatieve en creatieve oplossingen kan bedenken voor complexe uitdagingen.”